Семінар-практикум вчителів інформатики

18.04.2017 15:20

 14 квітня 2017 року на базі Ніжиловицького НВО було проведено семінар-практикум вчителів інформатики з теми: «Удосконалення сучасного уроку інформатики».

    Радо та гостинно учасників семінару зустріла директор навчального закладу Валентина Шевченко, яка презентувала навчальний заклад.

    В семінарі взяли участь вчителі інформатики всіх шкіл району, методист районного методичного кабінету Ігор Степанович  Коноваленко.

    За планом роботи семінару вчитель інформатики Ніжиловицького НВО Оксана Сергіївна Артеменко провела відкритий урок з теми «Поняття комп’ютерної графіки. Растрові й векторні зображення та їх властивості. Колірні системи. Призначення та класифікація засобів обробки графічних даних. Формати графічних файлів».

   По закінченню уроку провели обговорення: колеги Оксани Сергіївни висловили вдячність за цікавий, змістовний, проведений на високому рівні з використанням різноманітних форм та методів урок. Після обговорення  розглянули ряд питань:

  • Впровадження інноваційних технологій на уроках інформатики.
  • Урізноманітнення форм і методів навчання на уроках інформатики.
  • Форми та методи навчання при викладанні теми « Графічний редактор».

 

    Ігор Степанович Коноваленко та голова РМО Таранчук Тетяна Степанівна підвели підсумки роботи РМО, та винесли на обговорення орієнтовний план роботи на наступний навчальний рік.

 

—————

Назад